Aanmelden 2 Brüder Cup 17 & 18 juni 2023

17 en 18 juni 2023 komt steeds dichterbij en wij kunnen niet wachten tot dat we jullie weer mogen ontvangen tijdens de 2 Brüder Cup 2023.

Heb je jou team nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang om zeker te zijn van een plekje! En nog leuker, je kunt het weekend compleet maken door gezellig samen met je team te overnachten op onze camping!

Hopelijk zien we jullie dan!!

2 Brüder Cup 17 & 18 juni 2023

Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het toernooi op 17 en 18 juni 2023, en ook de eerste inschrijvingen komen weer binnen 🤩 

Komende weken zullen jullie een mail ontvangen van ons over je inschrijving dat die is ontvangen. Vanaf 1 december maken wij de eerste inschrijvingen definitief! ⚽️

Het hele weekend bij ons verblijven? Je aanmelden voor een camping plaats met een gehuurde of eigen tent kan natuurlijk ook! ⛺️

Vergeet je niet in te schrijven voor het toernooi op 17 en 18 juni 2023 om zeker te zijn van een plekje! Wij kunnen niet wachten jullie weer te zien en er weer een onvergetelijk weekend van te maken 🤩

Vragen? Meer informatie vind je op onze website of stuur ons een privé berichtje op Facebook of Instagram! 📩

Maatregelen m.b.t. de hitte 2 Brüder Cup 2022

I.v.m. De hitte van aankomend weekend zijn er extra maatregelen getroffen.

  • Langs de kanten zijn emmers water met sponzen geplaats om te verkoelen.
  • Tijdens de wedstrijden is een extra korte drinkpauze ingelast.
  • Er zijn extra parasols en tenten geplaatst voor extra schaduw.
  • Er wordt rondgereden met golfkarren voor drankverkoop.
  • Er is een terrein afgezet op 2 plekken voor eigen meegebrachte tenten en parasols.
  • EHBO is aanwezig.

Denk zelf nog aan:

  • Een hoedje/petje
  • Paraplu voor schaduw
  • Zonnenbrand
  • Voldoende drinken

Zorg ook dat we met z’n alle elkaar een beetje in de gaten houden.

Wij kijken ernaar uit. Tot straks ! ☀️🥳

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van de 2 Brüder Cup is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op zaterdag 18 en zondag 19 juni. We hebben vrijwilligers nodig achter de bar, bij de BBQ, campingbeheer en de munt verkoop. Dit zal in verschillende shifts gebeuren. Als je zin en tijd hebt kun je je opgeven bij Paul Broeren. Ook als je vragen hebt.

Alvast bedankt namens de toernooi commissie

Aanmelden kan nog tot 1 mei 2022!

Heb jij jouw team al ingeschreven voor dit fantastische voetbaltoernooi op 18 en 19 juni 2022? We hebben nog verschillende plekken vrij in de verschillende leeftijdscategorieën! Ook op de camping van het toernooi hebben we nog plekken vrij!

Inschrijven voor de 2 Brüder Cup kan nog tot 1 mei 2022, dus wacht niet te lang. Dit wil je niet missen!

Meld je nu aan!

Na het goede nieuws vanuit Den Haag, kan ook de 2 Brüder Cup dit jaar door gaan op 18 en 19 juni 2022. We zijn met de toernooicommissie dan ook volop bezig met alle voorbereidingen voor het toernooi!

Wil jij ook graag meedoen met jouw team en er samen een fantastisch voetbalweekend van maken? Dat kan! We hebben nog steeds plekken over in de verschillende leeftijdscategorieën om deel te nemen aan het toernooi. Dus schrijf jouw team nu in! 

Wij kijken uit naar weer een prachtige editie! 

2 Brüder Cup 2021 verplaatst naar 18 en 19 juni 2022

De 2 Brüder Cup van 2021 gaat niet door en wordt verplaatst naar zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022.

Waar de toernooicommissie vorig jaar (2020) nog hoop had het toernooi van 2020 door te kunnen laten gaan in 2021, moeten we helaas toch melden dat ook de editie van 2021 niet door kan gaan. 

Wegens de huidige omstandigheden en maatregelingen rondom het corona virus is het helaas niet mogelijk het toernooi op zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 door te laten gaan.  De nieuwe datum voor 2022 is op zaterdag 18 en zondag 19 juni, hopelijk mogen we jullie dan weer ontvangen op ons geweldige toernooi!

Via de website www.2brudercup.com houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren wij je over de vorderingen van de voorbereiding van dit unieke (sport)evenement. Blijf ons ook volgen op social media!

Inschrijven kan natuurlijk (zie in het menu bij Aanmelden)

Nog een jaartje wachten

Vandaag (16 juni) zouden we eigenlijk van start gaan met de 2 Brüder Cup. Afgelopen week zouden we volop aan het opbouwen zijn geweest om ervoor te zorgen dat we er weer een onvergetelijk toernooi van konden maken. Helaas is het allemaal even anders en moeten we dit jaar overslaan, maar we kijken er nu al uit naar om jullie volgend jaar weer te zien !

We komen binnenkort met de nieuwe datum voor de editie van 2021 !