Nieuwe datum: zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021

De nieuwe datum voor het toernooi is nu officieel zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021

De toernooicommissie van SIOL heeft de voorbereidingen voor de 2 Brüder Cup 2021 weer opgepakt. 

Ondanks de huidige onzekere omstandigheden in verband met corona, gaan wij ervan uit dat dit prachtige internationaal jeugdvoetbaltoernooi in 2021 wel door kan gaan. In welke vorm en welke eventuele aanpassingen er plaats vinden, is nog niet bekend. 

Wel is besloten om de definitieve datum van het toernooi vast te stellen op zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021. Vanwege organisatorische redenen wordt hiermee afgeweken van de eerder vastgestelde datum. 

Via de website www.2brudercup.com houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren wij je over de vorderingen van de voorbereiding van dit unieke (sport)evenement. Blijf ons volgen!